Γραφείο Αχαΐας – Συνάντηση Νοεμβρίου – Ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Διαδικτυακά, 6/11/2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Συνάντηση Νοεμβρίου – Ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά σωματικά και ψυχικά. Οι συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες δοκιμάζουν καθημερινά τα όρια της ψυχικής μας αντοχής, όμως η επικοινωνία , η ανάγκη του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων θεωρούμε ότι μπορούν να μας δυναμώσουν και να μας φέρουν πιο κοντά. Λόγω των έκτακτων συνθηκών, οι επόμενες συναντήσεις και δράσεις μας θα γίνουν εξ αποστάσεως. Υπολογίζουμε πολύ στις προτάσεις και στην ενεργό συμμετοχή σας σε αυτές. Σας καλούμε λοιπόν, την Παρασκευή 6-11-20 στις 19.00 σε διαδικτυακή συνάντηση που θα έχει τρία βασικά θέματα:

1. Ενημέρωση για τον τριήμερο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση (διαδικτυακά) 27-29/11/2020: Διεθνής Ημέρα Δράσης «Μονόλογοι σε καραντίνα: Έφηβοι πρόσφυγες γράφουν στον καιρό της πανδημίας», στο πλαίσιο του προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» στις 27 Νοεμβρίου 2020 και διημερίδα «Μπροστά στις νέες προκλήσεις: Το θέατρο στην εκπαίδευση σε αβέβαιους καιρούς», στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

2. Προτάσεις και συζήτηση γύρω από τις επικείμενες δράσεις του γραφείου Αχαΐας του Δικτύου

3. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου συντονιστικού του γραφείου Αχαΐας.

Στις εκλογές μπορούν να πάρουν μέρος μόνο τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα για το 2020. Όποιος ή όποια επιθυμεί την εγγραφή ως μέλος ή την ανανέωση της συνδρομής του/της, μπορεί να ανατρέξει στη σχετική σελίδα πατώντας εδώ.

Όσοι/ες δυσκολεύονται με την ηλεκτρονική πληρωμή, μπορούν εναλλακτικά να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6974345432 (Γ. Μπεκιάρης), ώστε η συνδρομή να καταβληθεί σε μετρητά.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα, επίσης, να σας ενημερώσω πως τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τον Νοέμβριο, εκτός από το νέο τεύχος του περιοδικού «εκπαίδευση και θέατρο», θα λάβουν και δύο βιβλία δωρεάν : το «Κι αν ήσουν εσύ;» Θεατροπαιδαγωγικές δραστηριότητες για την ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων, σε επιμέλεια Νάσιας Χολέβα, και ένα ακόμα βιβλίο έκδοσης του ΠΔΘΕ.

Print

Number of views (41)/Σχόλια (0)