Γραφείο Αθήνας – Διαδικτυακή συνάντηση

Διαδικτυακά, 30/10/2020


Διαδικτυακή συνάντηση του Γραφείου Αθήνας  του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Αγαπητά μέλη, 

Με την ευχή να σας βρίσκουμε όλους και όλες υγιείς και με την επιθυμία  να συνεχίσουμε τις δράσεις μας, παρά τις ιδιαίτερες δυσκολίες των καιρών, σας προσκαλούμε στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του Γραφείου Αθήνας για τη φετινή χρονιά,  την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 στις 17:30 στην πλατφόρμα ZOOM.

Είναι μια σημαντική ευκαιρία να «ανταμώσουμε» με όσες και όσους δεν έχουμε ως τώρα συναντηθεί και να μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες, ανάγκες, προβληματισμούς και προτάσεις  για δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν τη χρονιά 2020-2021. 

Στη διάρκεια της συνάντησής μας θα γίνει και η εκλογή της νέας συντονιστικής επιτροπής του Γραφείου Αθήνας. Για να πάρετε μέρος σε αυτή τη διαδικασία, χρειάζεται να φροντίσετε να έχετε τακτοποιηθεί οικονομικά  για το έτος 2020. Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας εδώ.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε πως τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τον  Νοέμβριο, εκτός από το νέο τεύχος του περιοδικού «Eκπαίδευση και Θέατρο», θα λάβουν   και δύο βιβλία δωρεάν: το «Κι αν ήσουν εσύ;» Θεατροπαιδαγωγικές δραστηριότητες για την ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων, σε επιμέλεια Νάσιας Χολέβα, και ένα ακόμα βιβλίο έκδοσης του ΠΔΘΕ. 

Η συμμετοχή όλων μας στη συνάντηση είναι πολύ σημαντική, γιατί από τον διάλογο και τη συνεργασία αντλούμε έμπνευση για την πορεία και το περιεχόμενο των δράσεων του Δικτύου.

Γιατί το Δίκτυο είναι τα μέλη του!

Σας περιμένουμε με χαρά, 
Η Συντονιστική Επιτροπή του Γραφείου Αθήνας

Print

Number of views (40)/Σχόλια (0)