Γραφείο Κεντρικής Ελλάδας – Συνάντηση Νοεμβρίου – Ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Διαδικτυακά, 15/11/2020


Συνάντηση μελών και ανάδειξη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Αγαπητά μέλη,

ευχόμαστε σε όλες και όλους σας μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, έμπνευση και πάνω από όλα δύναμη και αντοχή, στις πολύ αντίξοες συνθήκες που όλοι μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας , που θα γίνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατφόρμα zoom, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιεί και σχεδιάζει το Δίκτυό μας για τη σχολική χρονιά 2020-2021. Θα χαρούμε, επίσης, να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας σε σχέση με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στο χώρο που εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε.

Στη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει και η εκλογή της νέας Συντονιστικής Επιτροπής του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας, που θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση και υλοποίηση των δράσεών μας. Προϋπόθεση για να θέσετε υποψηφιότητα και να συμμετάσχετε στην εκλογή της νέας Συντονιστικής Επιτροπής είναι να έχετε τακτοποιηθεί οικονομικά για το έτος 2020. Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας εδώ.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε πως τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τον Νοέμβριο, εκτός από το νέο τεύχος του περιοδικού «εκπαίδευση και θέατρο», θα λάβουν και δύο βιβλία δωρεάν : το «Κι αν ήσουν εσύ;» Θεατροπαιδαγωγικές δραστηριότητες για την ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων, σε επιμέλεια Νάσιας Χολέβα, και ένα ακόμα βιβλίο έκδοσης του ΠΔΘΕ.

Η συνάντησή μας θα γίνει διαδικτυακά στην πλατφόρμα Ζοοm.

Ας πάρουμε δύναμη ο ένας απ΄τον άλλον , να οργανωθούμε σε κοινούς τόπους, και πάνω από όλα να θυμηθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας!

Καλή μας αντάμωση!

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας του ΠΔΘΕ,

Αντονέλλα Χήρα, συντονίστρια

Print

Number of views (41)/Σχόλια (0)