Γραφείο Βόρειας Ελλάδας – Συνάντηση Νοεμβρίου – Ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Διαδικτυακά, 15/11/2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Συνάντηση Νοεμβρίου – Ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι

Ελπίζουμε να είστε όλες και όλοι καλά σωματικά και ψυχικά. Οι συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες δοκιμάζουν καθημερινά τα όρια της ψυχικής μας αντοχής, όμως η επικοινωνία, η ανάγκη του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων θεωρούμε ότι μπορούν να μας δυναμώσουν και να μας φέρουν πιο κοντά. Λόγω των συνθηκών αυτών οι δράσεις και οι συναντήσεις μας συνεχίζονται διαδικτυακά και μπορείτε να ενημερώνεστε από το σάιτ https://theatroedu.gr/ για να συμμετάσχετε σε αυτές. Υπολογίζουμε πολύ στις προτάσεις σας και στην ενεργή συμμετοχή σας σε αυτές.

Ιδιαίτερα για τις δράσεις του Γραφείου Β. Ελλάδας σας προσκαλούμε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, 11.00-13.00, σε διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει η ανάδειξη της νέας συντονιστικής επιτροπής του Γραφείου Β. Ελλάδας και θα συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις για τις δράσεις μας.

Τις εκλογές μπορούν να πάρουν μέρος μόνο τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα για το 2020. Όποιος ή όποια επιθυμεί την εγγραφή του ως μέλος ή την ανανέωση της συνδρομής του/της μπορεί να ανατρέξει στη σχετική σελίδα εδώ.

Στη συνάντησή μας θα γίνει και ενημέρωση για τον τριήμερο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση (διαδικτυακά) 27-29/11/2020: Διεθνής Ημέρα Δράσης «Μονόλογοι σε καραντίνα: Έφηβοι και έφηβες πρόσφυγες γράφουν στον καιρό της πανδημίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κι αν ήσουν εσύ;» στις 27 Νοεμβρίου 2020 και διημερίδα «Μπροστά στις νέες προκλήσεις: Το θέατρο στην εκπαίδευση σε αβέβαιους καιρούς» στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Φέτος ενημερώνουμε ότι τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη τον Νοέμβριο, εκτός από το νέο τεύχος του περιοδικού «Εκπαίδευση και Θέατρο» θα λάβουν και δύο βιβλία δωρεάν: Το βιβλίο «Κι αν ήσουν εσύ;» Θεατροπαιδαγωγικές δραστηριότητες για την ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων, σε επιμέλεια Νάσιας Χολέβα, και ένα ακόμα βιβλίο έκδοσης του ΠΔΘΕ.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά

Η συντονιστική επιτροπή του Γραφείου Β. Ελλάδας

Print

Number of views (39)/Σχόλια (0)