Όροι Χρήσης Ιστοχώρου

www.TheatroEdu.gr - Ο Ιστοχώρος του
Πανελληνιου ΔΙΚΤΥΟΥ για το ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Πανελλήνιο ΔΙΚΤΥΟ για το ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών για το θέατρο/δράμα και την εκπαίδευση. Ο ιστοχώρος του, www.TheatroEdu.gr συντηρείται και ανανεώνεται τακτικά με ποικιλία εκπαιδευτικού υλικού (ενημερωτικό δελτίο, θεατρικές ασκήσεις και παιχνίδια, σύντομες περιλήψεις και αναλύσεις θεατρικών έργων, φωτογραφίες από εργαστήρια κ.λπ.)

Ο ιστοχώρος του Πανελλήνιου ΔΙΚΤΥΟΥ για το ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ προσφέρεται στη διάθεση όλων με στόχο τη διάδοση των καλών ιδεών. Καλωσορίζουμε οποιονδήποτε επιθυμεί να είναι μαζί μας σε αυτή την επιδίωξη. Μπορείτε να δείτε όσες ομιλίες, παρουσιάσεις και βίντεο θέλετε, και να μελετήσετε όλο το υλικό δωρεάν.

Το έργο μας οδηγείται από την κοινή επιθυμία των μελών και των συνεργατών μας να συνεισφέρουμε, ώστε να αποκτήσουν οι παραστατικές τέχνες κεντρική θέση στην εκπαίδευση και να συμβάλλουμε στην αναζήτηση προσεγγίσεων και τεχνικών για όλα τα ανωτέρω, μέσα σε πνεύμα γενναιοδωρίας και αμοιβαίου σεβασμού.

Κανένα μέρος του περιεχομένου του ιστοχώρου δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να τροποποιηθεί ή να αναρτηθεί σε άλλη ιστοσελίδα για εμπορικούς σκοπούς χωρίς άδεια από το Πανελλήνιο ΔΙΚΤΥΟ για το ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.