Τέχνη & Πολιτισμός απέναντι στη Ξενοφοβία

Αθήνα, 2-4/9/2021


Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση θα συμβάλει στη Συνάντηση «Τέχνη και Πολιτισμός απέναντι στην Ξενοφοβία» της Artifactory με παρουσίαση καλών πρακτικών του «κι αν ήσουν εσύ;» από τον Νίκο Γκόβα, γενικό συντονιστή του προγράμματος.

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Η Artifactory και οι εταίροι της Kulturskolen i Ås Art & Music School του Δήμου του Ås στη Νορβηγία και η Δρόμος με Δέντρα -Baumstrasse ανακοινώνουν την Συνάντηση «Τέχνη και Πολιτισμός απέναντι στην Ξενοφοβία» που θα γίνει στις 2,3,4 Σεπτεμβρίου 2021 με την συμμετοχή και την παρουσία εκπροσώπων ελληνικών και νορβηγικών οργανώσεων και ενδιαφερόμενων. Το “Art and Culture vs Xenophobia // Tέχνη και πολιτισμός ενάντια στην ξενοφοβία” αντιμετωπίζει, με εργαλεία τις τέχνες και τον πολιτισμό, τα φαινόμενα της ξενοφοβίας και της ρητορικής μίσους, τα οποία αναπτύσσονται σε περιβάλλον έλλειψης συμπερίληψης και ανοχής για τον Άλλο.

Η Συνάντηση περιλαμβάνει:

 
Εγγραφή

Η εγγραφή είναι υποχρεωτική εφόσον διατίθενται 50 θέσεις για την Συνάντηση 'Τεχνη και Πολιτισμός ενάντια στην ξενοφοβία' στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση/ πληροφορία και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Η ομάδα της Artifactory

Print

Number of views (95)/Σχόλια (0)