Όλα τα εργαστήρια/σεμινάρια επιμόρφωσης

Προσεγγίζουμε κοινωνικά ζητήματα με το Θέατρο της Επινόησης αξιοποιώντας το «αλλά», το «επειδή», το «και» και το «συνεπώς».

Προσεγγίζουμε κοινωνικά ζητήματα με το Θέατρο της Επινόησης αξιοποιώντας το «αλλά», το «επειδή», το «και» και το «συνεπώς».

Θεσσαλονίκη 13/10/2019, Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς, Brendon Burns

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 13/10/2019 10:00 πμ - 8:00 μμ Export event


Διημερίδα «Το θέατρο για παιδιά και νέους στον 21ο αιώνα: Αναζητήσεις και προβληματισμοί»

Θεσσαλονίκη, 12-13 Οκτωβρίου 2019

Προσεγγίζουμε κοινωνικά ζητήματα με το Θέατρο της Επινόησης αξιοποιώντας το «αλλά», το «επειδή», το «και» και το «συνεπώς».

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Εμψυχωτής: Brendon Burns, διευθυντής στο Τμήμα Εφαρμοσμένου Θεάτρου και Θεάτρου για τη Κοινότητα στο Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), Ηνωμένο Βασίλειο.

Διάρκεια: 8 ώρες (10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ και 4.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ)

Πήραν μέρος: 24 άτομα

Περιγραφή του εργαστηρίου: Το εργαστήριο εστιάζει σε μια σειρά μεθόδων του Θεάτρου της Επινόησης για Νέους,  αντλώντας στοιχεία από την καθημερινότητά τους και από τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα ως πολίτες. Ταυτόχρονα διερευνά βασικές δεξιότητες της θεατρικής δημιουργίας.

Χώρος Διεξαγωγής: 43 ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Προξ. Κορομηλά 25

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ για τα μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, 25 ευρώ για τα μη μέλη.

Αριθμός θέσεων περιορισμένος, απαιτείται:

1) Κατάθεση του ποσού συμμετοχής μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε στη σελίδα του paypal (δε χρειάζετε να έχετε λογαριασμό paypal) πληκτρολογείστε το αναλογούν ποσό και βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τη σημείωση "Burns" καθώς και το ονοματεπώνυμό σας στο πεδίο "Σύνταξη σημείωσης (προαιρετικό)".

2) Συμπλήρωση της ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

Βιογραφικό Σημείωμα: Ο Brendon Burns είναι σκηνοθέτης και εμψυχωτής. Έχει οργανώσει και εμψυχώσει πολλά και μεγάλης εμβέλειας εκπαιδευτικά και συμμετοχικά θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Ευρώπη και την Δυτική Αφρική. Σήμερα είναι διευθυντής στο Τμήμα Εφαρμοσμένου Θεάτρου και Θεάτρου για την Κοινότητα στο Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA). Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο Solent Peoples Theatre, το Indefinite Article and First Draft Theatre και ως βοηθός καλλιτεχνικός διευθυντής στο Proteus Theatre and The Haymarket στο Basingstoke.  Ως συγγραφέας έχει γράψει πολυάριθμα πρωτότυπα θεατρικά έργα και διασκευές στις οποίες περιλαμβάνονται και η  πρώτη σύγχρονη θεατρική μεταφορά του έργου της Margaret Atwood The Handmaid’s Tale  και του Aldous Huxley Θαυμαστός καινούργιος κόσμος. Εκπαιδεύτηκε ως ηθοποιός στο ArtsE ducational School στο Λονδίνο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Θέατρο στην Εκπαίδευση στο University of Middlesex and Ρητορική στο Royal Holloway University of London.


Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
info@theatroedu.gr / www.TheatroEdu.gr

Print

Number of views (1111)/Σχόλια (0)