"Χιλιομόδι 24-29 Αυγούστου 2022"
19η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση 2022
στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Freelandcamp στο Χιλιομόδι Κορινθίας
Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση


 

Κόστος - Εγγραφές - Όροι

ΚΟΣΤΟΣ
206€ για μέλη, φοιτητές, άνεργους
236€ για τα μη μέλη
Το ποσό καλύπτει:
Α) Συνολικό επιμορφωτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συμμετοχή σε ένα "Κύριο Εργαστήριο” (κάθε πρωί), σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" (αυτοτελή απογευματινά, προαιρετικά) και σε άλλες δραστηριότητες όπως παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, κ.ά.
Β) 5 διανυχτερεύσεις σε «κατασκηνωτικά σπιτάκια» (σπιτακια με 4-5  κρεβάτια) με κοινόχρηστα μπάνια, τουαλέτες. 
Γ) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι. Προσοχή: Την πρώτη ημέρα (άφιξη) θα σερβιριστεί μόνο βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης θα σερβιριστεί πρωινό και μεσημεριανό 
Σημείωση: Στο παραπάνω κόστος ΔΕΝ περιλαμβάνονται μετακινήσεις.  (βλ. Ταξιδιωτικές οδηγίες) 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ! - ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ! ..περισσότερα εδώ!

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ !

Η Εγγραφή στην Κατασκήνωση γίνεται μέσω της Κράτησης θέσης σε ένα από τα Κύρια Εργαστήρια (ΕΔΩ!)

Θα χρειαστεί α) Λογαριασμός Χρήστη στον ιστοχώρο μας β) Κάρτα για τη πληρωμή

ΒΗΜΑ Α: Συνδεση/Login στον ιστοχώρο μας 
Αν δεν έχουμε, θα πρέπει να δημιουργήσουμε λογαριασμό νέου χρήστη. Η δημιουργία Λογαριασμού  Χρήστη είναι δωρεάν και γίνεται με το e-mail  και έναν κωδικό που θα ορίσουμε εμείς. Για κάθε e-mail μπορεί να δημιουργηθεί μόνο ένας λογαριασμός.

ΒΗΜΑ Β) Πηγαίνουμε στη σελίδα «Κύρια Εργαστήρια» επιλέγουμε το Κύριο Εργαστήριο που θέλουμε και πατάμε το κουμπάκι «ΚΡΑΤΗΣΗ».
Θα οδηγηθούμε σε μια Φόρμα όπου κάποια από τα πρώτα πεδία με τα προσωπικά μας στοιχεία (profile)  θα είναι ήδη συμπληρωμένα. Προαιρετικά, μπορούμε να συμπληρώσουμε τα υπόλοιπα πεδία πατώντας το update profile, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε τη διαδικασία κρατησης από την αρχή. Εναλλακτικά, μπορούμε να αγνοήσουμε τα πεδία αυτά και να προχωρήσουμε παρακάτω όπου θα συμπληρώσουμε Επώνυμο-Όνομα, το E-mail μας, το κινητό μας, θα επιλέξουμε προτίμηση φαγητού, χώρο εργασίας, μέλος/μη μέλος και "επι πλέον πληροφορίες" όπου μπορούσμε να γράψουμε κάποιο μήνυμα όπως πχ τα άτομα με τα οποία έχουμε συμφωνήσει ότι θα θέλαμε να μοιραστούμε το ίδιο σπιτάκι (ενδεικτικά μόνο για τη Γραμματεία).
Στη συνέχεια επιλέγουμε το ποσό πληρωμής για 1 άτομο.
Στο τέλος της Φόρμας θα οδηγηθούμε στο PayPal όπου, κι αν δεν έχουμε λογαριασμό, μπορούμε να προχωρήσουμε με «"Δωρεά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα"».

‘Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής θα λάβουμε στο e-mail μας δύο μηνύματα, ένα από τον ιστοχώρο για επιβεβαίωση της κράτησης στο Εργαστήριο και ένα από το Paypal για επιβεβαίωση της δέσμευσης των χρημάτων.

Προσοχή:
Α) Δεν μπορεί να γίνει κράτηση θέσης στην κατασκήνωση με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό. Η κράτηση θέσης γίνεται μόνο μέσω της διαδικασίας ΚΡΑΤΗΣΗ θεσης σε κύριο εργαστήριο και πληρωμής με τραπαζική κάρτα (μέσω PayPal -δεν χρειάζεται να έχουμε λογαριασμό στο Paypal) είτε ολοκληρου του ποσού, είτε Α' δόσης.

Β) Αν οι θέσεις στο συγκεκριμένο Κύριο Εργαστήριο έχουν κλείσει δεν θα εμφανίζεται το κουμπάκι «ΚΡΑΤΗΣΗ»

Γ) Όσοι/όσες επιλέξουν και πληρώσουν την "Α Δόση" θα έχουν μεν κάνει κράτηση θεσης στο εργαστήριο (άρα και στην Κατασκήνωση) αλλά θα εκκρεμεί η εξόφληση η οποία θα πρέπει να γίνει μέχρι 5/8/2022. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει με καταθεση σε έναν από τους λογαρισμούς του Δικτύου: Το ονοματεπώνυμου του/της συμμετέχοντα/συμμετέχουσας στην κατασκήνωση μαζί με την ένδειξη ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 2022 πρέπει πάντα να εμφανίζεται στην κατάθεση
ALPHA BANK IBAN GR73 0140 2020 2020 02002 000277,
Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR37 0172 5180 0055 1809 1249 470,