"Εφηβικό Θέατρο εντός των τοιχών" Ομάδα 4 Frontal

 

Συνεργασία σε παραστάσεις για εφηβικό κοινό και παραγωγή θεατροπαιδαγωγικού προγράμματος και υλικού για εκπαιδευτικούς


 

  

 

ΕΦΗΒΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
από την Ομάδα 4Frontal


Συνεργασία του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
στην παραγωγή θεατροπαιδαγωγικών προγραμμάτων και υλικού για εκπαιδευτικούς καθώς και τη
διοργάνωση ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


2015-2016 ΑΝΤΙΓΟΝΗ
στο Θέατρο Νέου Κόσμου
Κυριακές 4/10 & 1/11/2015, 16:00 (και σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν)

Μετά την «Τριλογία της Ουτοπίας» (Όρνιθες, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, Φάουστ) η σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός Τζωρτζίνα Κακουδάκη και η ομάδα 4Frontal σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, παρουσιάζουν την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή για δεύτερη χρονιά. Η παράσταση στο Θέατρο του Νέου Κόσμου θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 16:00 και θα παρουσιαστεί 3 ακόμα φορές μέσα στη σεζόν για εκπαιδευτικούς αλλά και ευρύτερο κοινό σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Η ευθύνη του ανθρώπου ως μέλους μιας ισόνομης πολιτείας, η αναζήτηση και η απόδοση του δικαίου, οι συνέπειες των πράξεων, η ορμή της νεότητας, τα όρια της κοινωνίας, θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο από την αρχή του συνειδητού του βίου, θα ζωντανέψουν από το σχολικό βιβλίο στη σκηνή του θεάτρου και μέσα στην τάξη του σχολείου, μετατρέποντας την Αντιγόνη του Σοφοκλή σε ένα έργο που μιλάει για το σήμερα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Μετάφραση: Ιωάννης Γρυπάρης
Επιμέλεια και προσαρμογή: Βασίλης Ψυλλάς
Φιλολογικός Σύμβουλος: Έφη Καρακάντζα
Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη
Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού
Μουσική Σύνθεση: Σταύρος Γιαννουλάδης
Σχεδιασμός φωτισμών: Παναγιώτης Φουρτούνης, Σπύρος Πίτσος
Θεατροπαιδαγωγικό Υλικό: Ηρώ Ποταμούση, Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Σπύρος Πίτσος, Βασίλης Ψυλλάς
Φωτογραφίες: Στάθης Μαμαλάκης ,
Μακιγιάζ: Πάνος Κονδύλης

ΠΑΙΖΟΥΝ : Σταύρος Γιαννουλάδης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Ελένη Κουτσιούμπα, Θανάσης Ζερίτης, Αριστέα Σταφυλαράκη

Τιμές εισιτηρίου για το κοινό: Γενική είσοδος 10€, Ανέργων 8€
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Μια παράσταση της ομάδας 4Frontal, με επίσημο συνεργαζόμενο φορέα το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Υπό την αιγίδα της ομάδας ω2 (ομάδα αποφοίτων δραματικής σχολής ωδείου Αθηνών)

Οι παραστάσεις της 4Frontal φιλοξενούνται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας: http://www.e-yliko.gr/htmls/aisth_agogh/theatro.aspx

Η παράσταση παίζεται τις καθημερινές σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αυλές σχολείων και άλλων κοινωφελών οργανισμών, σε ανοιχτούς χώρους και στο θέατρο του Νέου Κόσμου και συνοδεύεται από θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για τους θεατές.

Επικοινωνία για οργανωμένες παραστάσεις: Βασιλεία Τάσκου / Ελένη Μολύβα
Τ: 210 9212900 (καθημερινές 09:00-15:00), Μ: 6974 562522 / 6949116770
vasileia@gmail.com / e.molyva@gmail.com, nkt.gr, www.4frontal.com
 


2014-2015: 2 έργα για νέους
"Γκαίτε - Φάουστ... εγώ μέσα στον κόσμο που ζω"  (19/10 – 9/11/2014)
"Σοφοκλή – Αντιγόνη"  (16/11/2014 – 5/4/2015)

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε συνεργασία με την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, και την ομάδα 4Frontal, ανοίγει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις πόρτες του στο εφηβικό κοινό με δύο παραστάσεις! Το Θέατρο του Νέου Κόσμου διατηρεί, τα τελευταία 3 χρόνια, ξεχωριστή εφηβική σκηνή, συμβαδίζοντας με τη διεθνή τάση προσπάθειας προσέγγισης του εφηβικού κοινού μέσα από παραστάσεις που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτό. Οι έφηβοι αποτελούν μια ιδιαίτερη ηλικιακή ομάδα που χαρακτηρίζεται από τις αναζητήσεις, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της. Η διερεύνηση των θεμάτων που αφορούν τους εφήβους μέσα από το θέατρο άνοιξε ένα εντελώς νέο πεδίο δημιουργικότητας τόσο προς τους ηθοποιούς, όσο και προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σε αυτό το πλαίσιο, το Θέατρο του Νέου Κόσμου στεγάζει τις παραστάσεις της Τζωρτζίνας Κακουδάκη και της ομάδας 4Frontal – «Εφηβικό Θέατρο Εντός των Τειχών».  Η θεατροπαιδαγωγός και σκηνοθέτης Τζωρτζίνα Κακουδάκη δουλεύει πάνω σε αυτήν την ιδέα: Εφηβικό Θέατρο: Θεατρική Πράξη και Νέα Παιδαγωγική. Παραστάσεις για εφήβους, μέσα στα σχολεία, θεατροπαιδαγωγικά δρώμενα που συνοδεύουν την παράσταση, ειδικά διαμορφωμένο υλικό εργασίας για το σχολείο και εργαστήρια εκπαιδευτικών για τη δραματοποιημένη διδασκαλία. Τις δράσεις αυτές στηρίζει το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και τελούν υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων. Οι παραστάσεις της 4Frontal φιλοξενούνται στις προτεινόμενες σχολικές δραστηριότητες της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας.

"Γκαίτε – Φάουστ… εγώ μέσα στον κόσμο που ζω"

Με μια νεανική ματιά πάνω στον Φάουστ ολοκληρώνεται η «τριλογία της ουτοπίας». Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων παραστάσεων Όρνιθες και Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, έρχεται ο Φάουστ, για να φωτίσει την προσωπική ευθύνη του ανθρώπου μέσα στον κόσμο που ζει.  Μετά την ουτοπία μιας δίκαιης πολιτείας, όπως την προτείνει ο Αριστοφάνης στους Όρνιθες, τον αναγεννησιακό  άνθρωπο μέσα σε ένα σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων και μεταμορφώσεων, όπως το περιγράφει ο Σαίξπηρ στο Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, έρχεται ο Φάουστ με την επιστημονική έκρηξη του διαφωτισμού, όπου ο άνθρωπος αρχίζει να εξηγεί με τη σκέψη του πολλά από τα φυσικά φαινόμενα του κόσμου γύρω του.  Αυτό όμως του δημιουργεί ένα πολύ «εφηβικό» υπαρξιακό άγχος: ποιος είμαι, τι θέλω, τι μου ταιριάζει, τι συνέπειες έχω, τι είναι η ευτυχία και τι τίμημα έχει; Το ερώτημα που θέτει ο Φάουστ είναι διαρκείας, και απασχολεί τον άνθρωπο σε όλες τις ηλικίες: τι θέλω να είμαι μέσα στον κόσμο που ζω. Στη σκηνή οι 5 νέοι ηθοποιοί της ομάδας 4frontal, σαν μια ροκ μουσική μπάντα, με τα υλικά του θεάτρου και της μουσικής, επιχειρούν να απαντήσουν, μέσω της ιστορίας ενός ανθρώπου που θέλησε να γνωρίσει τον κόσμο και το πλήρωσε με την ίδια του την ψυχή…

"Σοφοκλή – Αντιγόνη"

Μετά την «τριλογία της ουτοπίας» (Όρνιθες, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, Φάουστ) η σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός Τζωρτζίνα Κακουδάκη και η ομάδα 4Frontal, παρουσιάζουν την Αντιγόνη του Σοφοκλή ξεκινώντας ένα νέο κύκλο παραστάσεων, την «τριλογία της πραγματικότητας». Η ευθύνη του ανθρώπου ως μέλους μιας ισόνομης πολιτείας, η επιμονή για της απόδοση του δικαίου, η συνέπειες των πράξεων, η ορμή της νεότητας, η ευθύνη της κοινωνίας των μεγάλων, θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο από την αρχή του συνειδητού του βίου, θα ζωντανέψουν από το σχολικό βιβλίο στη σκηνή του θεάτρου ή και μέσα στην τάξη του σχολείου, μετατρέποντας την αρχαία Αντιγόνη σε ένα έργο που μιλάει για το σήμερα. 

Οι παραστάσεις παίζονται τις καθημερινές σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αυλές σχολείων και άλλων κοινοφελών οργανισμών, σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα και συνοδεύεται από θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για τους θεατές. Επίσης, παρέχεται στους εκπαιδευτικούς ειδικά διαμορφωμένο υλικό εργασίας για το σχολείο, με θέματα που σχετίζονται με την παράσταση.

Κάθε Κυριακή, 16.00μ.μ., Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Νέος Κόσμος. Εισιτήρια: 10 / 8 ευρώ (μειωμένο) / 15 ευρώ (γονέας-παιδί)
Πρεμιέρες: 19 Οκτωβρίου 2014 (Φάουστ) – 16 Νοεμβρίου 2014 (Αντιγόνη)

Καθημερινά εντός των σχολείων Εισιτήρια: 5 ευρώ
Επικοινωνία για οργανωμένες παραστάσεις: Βασιλεία Τάσκου Τ:  210 9212900 (9:00-15:00), Μ: 6974 562522, asileia@gmail.com www.nkt.gr www.4frontal.com


Goethe "Φάουστ...εγώ μέσα στον κόσμο που ζω"
2014, 3η χρονιά εφηβικό θέατρο

Από 8/2/2014. Κάθε Σάββατο 4μμ στο Θέατρο Νέου Κόσμου

Με μια νεανική ματιά πάνω στον  Φάουστ  ολοκληρώνεται,  από την σκηνοθέτη και θεατροπαιδαγωγό Τζωρτζίνα Κακουδάκη και την ομάδα 4Frontal, η «τριλογία της ουτοπίας». Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων παραστάσεων Όρνιθες και ΄Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, που συνδύασαν τη θεατρική πράξη και τη νέα παιδαγωγική, έρχεται ο Φάουστ, για να φωτίσει την προσωπική ευθύνη του ανθρώπου μέσα στον κόσμο που ζει. Μετά την ουτοπία μιας δίκαιης πολιτείας, όπως την προτείνει ο Αριστοφάνης στους Όρνιθες, τον αναγεννησιακό  άνθρωπο μέσα σε ένα σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων και μεταμορφώσεων, όπως το περιγράφει ο Σαίξπηρ στο΄Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, έρχεται ο Φάουστ με την επιστημονική έκρηξη του διαφωτισμού, όπου ο άνθρωπος αρχίζει να εξηγεί με τη σκέψη του πολλά από τα φυσικά φαινόμενα του κόσμου γύρω του. Αυτό όμως του δημιουργεί ένα πολύ ‘εφηβικό’ υπαρξιακό άγχος: ποιός είμαι, τι θέλω, τι μου ταιριάζει, τι συνέπειες έχω, τι είναι η ευτυχία και τι τίμημα έχει; Το ερώτημα που θέτει ο Φάουστ είναι διαρκείας, και απασχολεί τον άνθρωπο σε όλες τις ηλικίες:  τι θέλω να είμαι μέσα στον κόσμο που ζω.

Στη σκηνή οι 5 νέοι ηθοποιοί της ομάδας 4frontal, σαν μια ροκ μουσική μπάντα, με τα υλικά του θεάτρου και της μουσικής, επιχειρούν να απαντήσουν, μέσω της ιστορίας ενός ανθρώπου που θέλησε να γνωρίσει τον κόσμο και το πλήρωσε με την ίδια του την ψυχή…

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Μουσική Σύνθεση: Σταύρος Γιαννουλάδης- Απόστολος Κουτσιανικούλης
Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού
Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Πάνος Τοψίδης
Θεατροπαιδαγωγικό Υλικό: Ηρώ Ποταμούση, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου
Φωτογραφίες: Στάθης Μαμαλάκης, Μακιγιάζ: Ρούλα Λιανού, Κομμώσεις: Κυριακή Κίτσου
Δημιουργικό: Χαράλαμπος Πανάγου

Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Ελένη Κουτσιούμπα, Αριστέα Σταφυλαράκη. [Στη σκηνή παίζεται ζωντανή μουσική]

Μια παράσταση της ομάδας 4Frontal, με επίσημο συνεργαζόμενο φορέα το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων. Χορηγός εντύπων Εκδόσεις Πατάκη.


Κάθε Σάββατο, στις 4.00μ.μ. στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Νέος Κόσμος. Πρεμιέρα: 1 Φεβρουαρίου 2014.
Τιμή εισιτηρίου στο θέατρο: 10 ευρώ / 8 ευρώ μαθητικό-φοιτητικό
Τιμή εισιτηρίου στο σχολείο: 5 ευρώ
Η παράσταση παίζεται τις καθημερινές σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αυλές σχολείων και άλλων κοινοφελών οργανισμών, σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα και συνοδεύεται από θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για τους θεατές. Επίσης, παρέχεται στους εκπαιδευτικούς ειδικά διαμορφωμένο υλικό εργασίας για το σχολείο, με θέματα που σχετίζονται με την παράσταση.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για οργανωμένες παραστάσεις:Ελένη Μολύβα, 4Frontal | Τμήμα Εφηβικού Θεάτρο, T:  2110 120 322 , M: 6949 116770, email: e.molyva@yahoo.com, www.4frontal.com


Shakespeare Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας -...γιατί τα πάντα είναι πιθανά...

Πώς ορίζεται η πραγματικότητα;  Τί είναι αληθινό;  Τί σημαίνουν τα όνειρα;Πώς υλοποιούνται  οι επιθυμίες;   Πώς μπορεί ο άνθρωπος να συνδεθεί ξανά με το σύμπαν;

2013, Ομάδα ω2/4Frontal, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Έναν φρέσκο θεσμό στην Ελλάδα, που συνδυάζει τη θεατρική πράξη και τη νέα παιδαγωγική, προτείνει για ακόμα μια χρονιά, μετά την επιτυχία της παράστασης Όρνιθες-μια ροκ παράσταση για εφήβους,  η σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός Τζωρτζίνα Κακουδάκη και η ομάδα ω2/4Frontal, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.
To Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας είναι μια σκηνική πράξη, που μπορεί να διευρύνει την φιλοσοφική σκέψη: στην ψευδαισθησιακή πραγματικότητα ενός αλλόκοτου νυχτερινού δάσους, αναδυκνύεται ο σύγχρονος πολιπρισματικός επιστημονικός κόσμος, ένας κόσμος πολλών πιθανοτήτων, μικρών και των μεγάλων μεγεθών και ο τρόπος, που ο άνθρωπος ορίζεται μέσα από την φιλοσοφία των θετικών επιστημών και της εμπειριοκρατείας. Μια παράσταση που επαληθεύει πολλές πραγματικότητες, διαστέλλει το χώρο και το χρόνο και προτείνει τη σχετικότητα και την αμφισβήτηση ως θεμελειώδεις αρχές της ατομικής και συλλογικής ανάπτυξης. Μια παράσταση για νέους στο εδώ και τώρα της σκηνής.


Διασκευή- Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη
Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού
Μουσική Σύνθεση: Σταύρος Γιαννουλάδης- Σπύρος Πανταζής
Βοηθός Σκηνοθέτης:  Θανάσης Ζερίτης
Θεατροπαιδαγωγικό Υλικό: Ηρώ Ποταμούση, Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Φωτογραφίες: Στάθης Μαμαλάκης
Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Ελένη Κουτσιούμπα, Θανάσης Ζερίτης, Αριστέα Σταφυλαράκη.
[Στη σκηνή παίζεται ζωντανή μουσική]

Μια παράσταση της ομάδας 4Frontal , με επίσημο συνεργαζόμενο φορέα το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων και της ομάδας ω²(ομάδα αποφοίτων Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών). Xορηγία ειδών ένδυσης: Attrativo.

Η παράσταση παίζεται τις καθημερινές σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αυλές σχολείων και άλλων κοινοφελών οργανισμών, σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα και συνοδεύεται από θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για τους θεατές. Επίσης, παρέχεται στους εκπαιδευτικούς ειδικά διαμορφωμένο υλικό εργασίας για το σχολείο με δραστηριότητες που σχετίζονται με θέματα της παράστασης. 

Υπεύθυνη επικοινωνίας Ελένη Μολύβα, 4Frontal | Τμήμα Εφηβικού Θεάτρου, T:  2110 120 322 , M: 6949 116770 , email: e.molyva@yahoo.com, www.4frontal.com


Αριστοφάνη – Όρνιθες -Μια rock παράσταση για εφήβους (και όχι μόνο!…)

Ομάδα 4Frontal, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Ένα φρέσκο θεσμό στην Ελλάδα, που συνδυάζει τη θεατρική πράξη και τη νέα παιδαγωγική προτείνει η σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός Τζωρτζίνα Κακουδάκη και η ομάδα 4Frontal, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Οι Όρνιθες του Αριστοφάνη είναι ένα κείμενο οικείο και ελληνικό που διδάσκονται, θα διδαχθούν ή έχουν διδαχθεί οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η θεματική του έργου εμπλουτίζει τη φαντασία και διευρύνει τους σύγχρονους πολιτικούς και περιβαλλοντολογικούς προβληματισμούς: πώς αντιλαμβανόμαστε την κοινωνία γύρω μας, πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, πώς η ουτοπία μιας καλύτερης Πολιτείας μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Είναι μια σκηνική πράξη που μπορεί να διευρύνει την πολιτική σκέψη: ο Αριστοφάνης προτείνοντας μια ουτοπία, τη Νεφελοκοκκυγία,  μας φέρνει αντιμέτωπους στο "εδώ και τώρα" της σκηνής, για να φανταστούμε μια καλύτερη κοινωνία και να σκεφτούμε από κοινού πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την παρούσα.

Η παράσταση παίζεται τις καθημερινές σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε αυλές σχολείων και άλλων κοινοφελών οργανισμών, σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα και συνοδεύεται από θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για τους θεατές.

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...εδώ!

ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΠΟΙ" ...εδώ!

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη
Κοστούμια: Δήμητρα Λιακουρα
Μουσική Σύνθεση: Σπύρος Πανταζής / Διδασκαλία κρουστών: Λαμπρίνα Αρβανιτίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη/Φωτογραφίες: Αριστέα Σταφυλαράκη
Θεατροπαιδαγωγικό Υλικό: Ηρώ Ποταμούση, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Ζωή Λυμπεροπούλου
Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Ελένη Κουτσιούμπα, Γρηγόρης Λιακόπουλος
[Στη σκηνή παίζεται ζωντανή μουσική]


Η παράσταση ανέβηκε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και επισκέφτηκε δεκάδες σχολεία εντός και εκτός Αττικής. Μια παραγωγή της ομάδας 4Frontal, με επίσημο συνεργαζόμενο φορέα το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, με την υποστήριξη της Ομάδας «Ω2» (Σύνδεσμος Αποφοίτων Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών).

Xορηγός εντύπων: εκδόσεις Πατάκη. Xορηγία ειδών ένδυσης Spriderstores. Υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Υπεύθυνη επικοινωνίας-πληροφορίες: 4Frontal | Τμήμα Εφηβικού Θεάτρου | www.4frontal.com  . Ελένη Μολύβα T:  2110 120 322  M: 6949 116770, email: e.molyva@yahoo.com