Αποτελέσματα αναζήτησης

"Η μαγεία των Μαθηματικών"

"Η μαγεία των Μαθηματικών"

Σάμος, 25/5/2025 εργαστήριο για σχολείο

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 25/5/2025 5:00 μμ - 6:30 μμ Export event

 

"Η μαγεία των Μαθηματικών"

Βιωματικό εργαστήριο για παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο Όρμου Καλοβάσου

Σάμος 25/5/2025

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΔΣ Όρμου Καλοβάσου  Σάμου με χαρά σας προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο και βιωματικό Μαθηματικό Εργαστήρι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 18:30, στην αυλή του σχολείου του Δημοτικού Όρμου Καρλοβάσου.
Το εργαστήρι αυτό έχει στόχο τα παιδιά να ανακαλύψουν τη μαγεία των Μαθηματικών μέσα από το παιχνίδι, τη συνεργασία και τη δημιουργική έκφραση.
 Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν:
Γρίφους και σπαζοκεφαλιές που ακονίζουν το μυαλό
Μαθηματικούς λαβύρινθους και άλλα παιχνίδια σκέψης 
Παιχνίδια αυλής, όπως το "μαθηματικό κουτσό"
Θεατρικό παιχνίδι με μαθηματικά στοιχεία, που συνδυάζουν κίνηση και μαθηματική σκέψη

Το εργαστήρι θα συντονίσει η κα Σακελλάρη Στέλλα, μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας, Μαθηματικός και Ειδική Παιδαγωγός, με επιμόρφωση στις τεχνικές του θεάτρου στην εκπαίδευση. Η κα Σακελλάρη διαθέτει εμπειρία στη βιωματική μάθηση και αγάπη για την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από εναλλακτικές μεθόδους.

Η δράση πραγματοποιείται με τη στήριξη και συνεργασία του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (ΠΔΘΕ) και των Τοπικών Συνδέσμων Σάμου του ΠΔΘΕ, ενισχύοντας έτσι τη σύνδεση των Μαθηματικών με την Τέχνη και την παιδαγωγική πράξη.
Το εργαστήρι είναι ανοιχτό σε όλα τα παιδιά του σχολείου και δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία ή γνώση — μόνο διάθεση για παιχνίδι, φαντασία και εξερεύνηση!
 Παιδιά ξέρετε περισσότερα Μαθηματικά από όσα νομίζετε! Θα το ανακαλύψετε την Κυριακή!


Με εκτίμηση,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Κατηγορία Δράσης
  • Εργαστήρια για μαθητές
Έτος
  • 2025 β' τρίμηνο
Πόλεις
  • Σάμος
Print

Number of views (42)/Σχόλια (0)

Αρχείο

«Ιούνιος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
262728293031
1
Πρόσκληση σε ΓΣ 2025

Πρόσκληση σε ΓΣ 2025

Διαδικτυακά 1/6/2025
2345
"Μουσειακό Θέατρο: Ιστορία, Θεωρία, Εφαρμογές"

"Μουσειακό Θέατρο: Ιστορία, Θεωρία, Εφαρμογές"

Κέρκυρα, 5 Ιουνίου 2025 Παρουσίαση βιβλίου της Φωτεινής Βενιέρη
678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Κατηγορίες

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά