Όλα τα εργαστήρια/σεμινάρια επιμόρφωσης

Πειθαρχία, ένα ωραίο παιχνίδι

Πειθαρχία, ένα ωραίο παιχνίδι

Αθήνα, 18/3/2006, Εργαστήριο, Σάντρα Μαυροειδή

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 18/3/2006 11:00 πμ - 1:30 μμ Export event


5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΔΡΑΜΑ και ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ &
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ International Drama / Theatre & Education Association – IDEA 
«Θέατρο στην εκπαίδευση: δημιουργώντας νέους ρόλους στον 21ο αιώνα» 

Αθήνα 17-18-19 Μαρτίου 2006
Προ- και μετα-συνεδριακές εκδηλώσεις 11-23 Μαρτίου 2006 σε τέσσερις πόλεις της χώρας

 

Σάντρα Μαυροειδή, ηθοποιός

«Πειθαρχία, ένα ωραίο παιχνίδι»

 

 

Εργαστήριο 2,5 ωρών - Γλώσσα: Ελληνικά/Αγγλικά

 

Στο σεμινάριο αυτό θα χρησιμοποιήσουμε βασικές ασκήσεις από τις πολεμικές τέχνες, για να τονώσουμε τη δυναμική στάση του σώματός μας. Μέσα από αυτή τη δουλειά, με διάθεση παιχνιδιού, θα εξερευνήσουμε την πειθαρχία μας και τις αρχές που τη συνθέτουν. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τις πέντε βασικές ασκήσεις υγείας των ζωτικών οργάνων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται. Δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη εμπειρία. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και κάλτσες και να φέρουν την ισχυρή θέληση της συμμετοχής τους.

 

Η Σάντρα Μαυροειδή είναι ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος του θιάσου Παντούμ. Έχει πραγματοποιήσει τη βασική της θεατρική εκπαίδευση με δασκάλα τη Roberta Carreri στο θέατρο Odin στη Δανία. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1997, όταν γνώρισε τον Tapa Sudana. Τα τελευταία 3 χρόνια η δραστηριότητα της αναπτύσσεται μέσα στο θίασο Παντούμπου κινείται στο χώρο του θεάτρου, των δρώμενων και των θεαμάτων δρόμου, αναπτύσσοντας παράλληλα ερευνητική δράση πάνω στις βασικές θεατρικές αρχές και την ομαδική θεατρική λειτουργία. Μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Print

Number of views (826)/Σχόλια (0)