Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
20η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2023

25-30 Αυγούστου 2023

στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Freelandcamp
στο Χιλιομοδι Κορινθίας

 

 

"Χιλιομόδι 2023"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση 2023

25-30 Αυγούστου 2023
για εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, εμψυχωτές/εμψυχώτριες ομάδων, νέες/νέους

στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Freelandcamp στο Χιλιομόδι Κορινθίας

 

 

Φτάσαμε τις 20 Κατασκηνώσεις! Από το 2002 συναντιόμαστε τα κολοκαίρια σε Σπέτσες, Ζάκυνθο, Πήλιο, Χιλιομόδι. Έτσι και φέτος από τις 25-30 Αυγούστου 2023 στο Χιλιομόδι Κορινθίας  στον υπέροχο χώρο του Freeland Adventure Camp, μέσα σε ένα πευκοδάσος 6.000 στρεμμάτων θα έχουμε μια γιορταστική κατασήνωση! Για μια ακόμη φορά θα έρθουμε κοντά, για να επιμορφωθούμε, να συζητήσουμε, να συνδημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε! 

Έμπειροι καλλιτέχνες-δάσκαλοι(ηθοποιοί, χορευτές, σκηνοθέτες, μουσικοί), εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων,  θεατρολόγοι και  θεατροπαιδαγωγοί θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά, να συνομιλήσουμε και να ονειρευτούμε μέσω του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.  

Η κατασκήνωση/σεμινάριο περιλαμβάνει 5  Κύρια Εργαστήρια (εκ των οποίων ένα θα απευθύνεται σε εφήβους 13-17 ετών και συγκεκριμένα που θα έχουν τελειώσει την Α’Γυμνασίου), Απογευματινά Εργαστήρια,  δρώμενα, πρωινή άσκηση/yoga,  μουσική,  και -φυσικά- διασκέδαση που θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Οργανωτική Επιτροπή:  Ειρήνη Γκότση, Ευγενία Ζάγουρα,  Όλγα Ορφανίδου, Μορφούλα Στεργίου, Μελίνα Πλαστή, Δημήτρης Κονετάς
Συντονίστρια Κατασκήνωσης:  Ευγενία Ζάγουρα

Πληρ. 2106541600 / info@theatroedu.gr / www.TheatroEdu.gr


 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
Όλοι και όλες θέλουμε να απολαύσουμε το πλούσιο πρόγραμμα ης φετινής κατασκήνωσης ,χωρίς φόβο και άγχος σχετικά με τις συνθήκες της υγειονομικής μας ασφάλειας. Θέλουμε να έχουμε τη σιγουριά ότι η διαμονή μας στην κατασκήνωση θα μας προσφέρει όμορφες δημιουργικές στιγμές και όχι δυσάρεστες εκπλήξεις. 
Γι΄αυτό και η Οργανωτική Επιτροπή της κατασκήνωσης, αφού μελέτησε τους ισχύοντες κανονισμούς του ΕΟΔΔΥ,  όρισε κάποια επιπλέον μέτρα για την υγειονομική μας προστασία:

  1. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων στα εργαστήρια
  2. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων που διαμένουν σε κάθε σπιτάκι
  3. Οι συμμετέχοντες καλούνται με την είσοδό τους στην κατασκήνωση να επιδείξουν αρνητικό rapid test, το οποίο θα  έχουν κάνει εντός του προηγούμενου 24ώρου.
  4. Στους κοινόχρηστους χώρους θα υπάρχει απολύμανση και σχολαστική καθαριότητα.

Πέρα από τα παραπάνω, ο  καθένας και η καθεμιά ατομικά μπορεί να πάρει όποια επιπρόσθετα μέτρα θεωρεί ότι προστατεύουν την υγεία του/της (π.χ. χρήση μάσκας).