The Walk - Το Ταξίδι

The Walk & Education

Φεστιβάλ τέχνης κάτω από την ομπρέλα και τον συντονισμό της οργάνωσης Good Chance από το Ηνωμένο Βασίλειο

 

Δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και εμψυχωτές νεανικών ομάδων

 

To Ταξίδι 

Μία κούκλα ύψους 3,5 μέτρων με τη μορφή μίας εννιάχρονης προσφυγοπούλας θα ταξιδέψει 8.000 χλμ.,
διασχίζοντας την Τουρκία και την Ευρώπη, από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριος του 2021. 

To The Walk - Το Ταξίδι είναι ένα κινητό - περιπατητικό  φεστιβάλ τέχνης στο οποίο συμμετέχει μια πληθώρα κρατικών, ανθρωπιστικών και καλλιτεχνικών φορέων και θεσμών, τόσο από χώρες της Ευρώπης όσο και της Ασίας κάτω από την ομπρέλα και τον συντονισμό της οργάνωσης Good Chance από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2021, ξεκινώντας από τα σύνορα Συρίας-Τουρκίας και φτάνοντας μέχρι και το Ηνωμένο Βασίλειο, Το Ταξίδι θα φέρει κοντά καταξιωμένους καλλιτέχνες, σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, κοινοτικές ομάδες και ανθρωπιστικές οργανώσεις για να δημιουργήσει ένα από τα πιο καινοτόμα και τολμηρά έργα δημόσιας τέχνης που έχουν επιχειρηθεί ποτέ. Η καρδιά του Ταξιδιού, η ‘Μικρή Αμάλ’, μία μαριονέττα 3,5 μέτρων, με τη μορφή μίας νεαρής προσφυγοπούλας, δημιουργία της διακεκριμένης ομάδας Handspring Puppet Company, αντιπροσωπεύει όλα τα εκτοπισμένα παιδιά του κόσμου, πολλά από τα οποία ζουν μακριά από τις οικογένειες τους, θα ταξιδέψει περισσότερα από 8.000 χλμ, μεταφέροντας το κατεπείγον μήνυμα «Μη μας ξεχνάτε».

Η Αmal θα βρεθεί  στην Ελλάδα τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2021 (ημερομηνίες θα ανακοινωθούν) , σε μια μεγάλη πορεία που για τη χώρα μας θα αρχίσει από τη Χίο, θα συνεχιστεί στον Πειραιά, την Αθήνα, την Ελευσίνα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και θα καταλήξει στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα  πριν αναχωρήσει για την Ιταλία. 

Το Ταξίδι είναι μία παραγωγή του διεθνούς φήμης Good Chance Theatre την οποία παρουσιάζει σε συνεργασία με τoν πολυβραβευμένο παραγωγό και σκηνοθέτη Stephen Daldry, τoν David Lan και την παραγωγό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο Tracey Seaward, σε καλλιτεχνική διεύθυνση του καταξιωμένου διεθνώς σκηνοθέτη Αmir Nizar Zuabi. 

Σε αυτή την περίοδο τεράστιων παγκόσμιων αλλαγών, Το Ταξίδι είναι μία τεράστια καλλιτεχνική απάντηση: μία πολιτιστική οδύσσεια που υπερβαίνει γεωγραφικές, πολιτικές και γλωσσικές διαφορές για να αφηγηθεί μία νέα ιστορία για την ανθρώπινη φύση που μας ενώνει – και για να διασφαλίσει ότι ο κόσμος δε θα ξεχάσει τα εκατομμύρια εκτοπισμένων παιδιών, το καθένα με τη δική του ιστορία, που είναι πιο ευάλωτα από ποτέ εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας.

Σε κάθε σταθμό, σχεδιάζουμε να συνεργαστούμε στενά με το καλλιτεχνικό δυναμικό του τόπου για την οργάνωση και την υλοποίηση εκδηλώσεων που θα αναδείξουν τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης και θα την προβάλουν στο διεθνές κοινό που θα παρακολουθεί το ταξίδι της Αμάλ τόσο από κοντά όσο και μέσα από το διαδίκτυο.

 


 

Δελτίο τύπου & ευχαριστίες για το κλείσιμο του Ταξιδιού

Το ταξίδι της Αμάλ στην Ελλάδα

H Αμάλ στην Ελευσίνα

H Αμάλ στην Ελευσίνα

Ελευσίνα, 1/9/2021

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 1/9/2021 Export event


Το Ταξίδι / The WALK
Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 
στις 19.30
Παραλιακό μέτωπο Ελευσίνας 

Παράλληλη δράση
Εικαστική Έκθεση "Ένα βήμα μπροστά"
1η έως 30 Σεπτεμβρίου
 Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας “Λεωνίδας Κανελλόπουλος”

Η μικρή Αμάλ έρχεται στην Ελευσίνα!

 

Η Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης υποδέχεται την Αμάλ, την 9χρονη προσφυγοπούλα από τη Συρία, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 19:30. Μετά τη Χίο, τα Γιάννενα, τα Τρίκαλα και τη Λάρισα, η μικρή Αμάλ, η μεγάλη μαριονέτα με ύψος 3,5 μέτρα, έρχεται στην Ελευσίνα, για να φωτίσει τις ιστορίες εκατομμυρίων παιδιών προσφύγων, πολλών χωρισμένων από τις οικογένειές τους και να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας, όπως ακριβώς φανερώνει στη γλώσσα της το όνομά της.

Παράλληλα, από την 1η έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας “Λεωνίδας Κανελλόπουλος”, θα φιλοξενηθεί η Εικαστική Έκθεση με τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος "Ένα βήμα μπροστά" με έργα σχολείων και δομών από όλη την Ελλάδα εμπνευσμένα από το Ταξίδι της Αμάλ, καρπούς του εκπαιδευτικού του προγράμματος.

«Μην μας ξεχνάτε» είναι το μήνυμα που μεταφέρει η 9χρονη Αμάλ. Ξεκινώντας από τη Συρία και διασχίζοντας την Ευρώπη, η μικρή προσφυγοπούλα αναζητά τη μητέρα της στη γη που απλώνεται μπροστά της. Περπατά από χώρα σε χώρα, γνωρίζει μικρούς και μεγάλους, πάντα με την ελπίδα πως κάπου θα υπάρχει για εκείνη το σπίτι που θα μείνει, θα μεγαλώσει, θα μορφωθεί και θα φτιάξει τον δικό της κόσμο.

Πώς θα καλωσορίσει την Αμάλ η Ελευσίνα, μια πόλη που αιώνες τώρα δίνει καταφύγιο σε ταξιδιώτες, εργάτες, πρόσφυγες και που -σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία- υπήρξε μάρτυρας στο σμίξιμο μιας άλλης κόρης με τη μάνα της, σε αυτό της Περσεφόνης με τη θεά Δήμητρα;

Στη μαγική πόλη της Ελευσίνας, μια ομάδα νέων θα υποδεχτεί την Αμάλ με μουσικές και τραγούδια από διάφορες περιοχές του κόσμου και μαζί με την ευχή να σμίξει σύντομα με τη μητέρα της, θα της προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο· μία φούστα στολισμένη με παραδοσιακά φυλαχτά, μικρά κομμάτια της φιλίας τους, που θα της χαρίσουν ασφάλεια και προστασία στην υπόλοιπη διαδρομή της.

H φούστα της μικρής Αμάλ δημιουργήθηκε στο εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού, που πραγματοποίησε η ομάδα Λαϊκάρτ (Ειρήνη Ευσταθίου, Ίρις Πλαϊτάκη, Μαρία Μίχου) στην Ελευσίνα, σε συνεργασία με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ταξιδιού.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν θα σταματήσουν εκεί. Όσο η Αμάλ περπατάει, ακούει μια φωνή γνώριμη, μαγική, αυτή της Δήμητρας Γαλάνη. Τα λόγια της και η μουσική της, δίνουν στην Αμάλ ένα μήνυμα ειρήνης και αγάπης που θα τη συντροφεύει στους επόμενους σταθμούς του ταξιδιού της. Η συνάντηση της Αμάλ με την Δήμητρα Γαλάνη γίνεται με αφορμή τη συναυλία της καλλιτέχνιδος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αισχύλεια, το οποίο διεξάγεται στον εμβληματικό χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος την 1η Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η εικαστική έκθεση με τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος "Ένα βήμα μπροστά", με έργα από σχολεία και δομές από όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες

Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021

«Μία συνάντηση στην Ελευσίνα» @19.30 Περπατάμε από το Παλιό Αναψυκτήριο Ο.Λ.Ε.

Συντελεστές
Οργάνωση – Εμψύχωση: Σοφία Πάσχου, Εριφύλη Στεφανίδου
Ηθοποιοί: Aναστασοπούλου Ασημίνα, Ελένη Ζαραφίδου, Ελένη Ζαχοπούλου, Βασίλης Καλφάκης, Έλενα Μαρσίδου, Ελένη Μολέσκη, Χαρά Τζόκα
Συμμετέχει η χορωδία της Polyphonica

Σε συνεργασία: Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, Φεστιβάλ Αισχύλεια, ομάδα Λαϊκάρτ, Polyphonica

Το Ταξίδι / The Walk είναι παραγωγή της Good Chance, Stephen Daldry, David Lan και Tracey Seaward σε συνεργασία με την Handspring Puppet Company.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Amir Nizar Zuabi
Παραγωγός για την Ελλάδα: Γιολάντα Μαρκοπούλου

 

Παράλληλη δράση

Εικαστική έκθεση του «Ταξιδιού» με τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος "Ένα βήμα μπροστά"

Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας “Λεωνίδας Κανελλόπουλος”

Από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου
Ωράριο λειτουργίας: 17.00-20.00.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος, την 1η Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η εικαστική έκθεση με τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος "Ένα βήμα μπροστά", με έργα από σχολεία και δομές από όλη την Ελλάδα. Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφίες, εικαστικές παραγωγές, κόμιξ, τρισδιάστατες κούκλες, κείμενα και βίντεο, που δημιούργησαν παιδιά και έφηβοι που συμμετείχαν στα εργαστήρια του «Ταξιδιού» κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η θεματική των έργων αφορά στη μετακίνηση των πληθυσμών και το Ταξίδι της μικρής Αμάλ, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα των παιδιών γύρω από τα σημαντικά αυτά κοινωνικά ζητήματα. Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν από την Unima Hellas, την Αthens Comics Library, την ΑΜΑΚΑ ΜΚΟ, τον Σπύρο Αγγελόπουλο, και με αφορμή το εκπαιδευτικό, εγχειρίδιο του Ταξιδιού: https://www.walkwithamal.org/education/activity-pack/

Επιμέλεια Υλικού Έκθεσης "Ένα βήμα μπροστά": Δάφνη Καλαφάτη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια Έκθεσης "Ένα βήμα μπροστά": Σπύρος Αγγελόπουλος

Συμμετέχουν με έργα των παιδιών: Νηπιαγωγείο Ζίτσας Ιωαννίνων, 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, Γυμνάσιο Πεδινής Ιωαννίνων, ASB Δομή Κατσικά, ASB Αγίας Ελένης, ASB Φιλιππιάδας, ΚΔΑΠ Δέντρο της Γνώσης, Κέντρο Νέων Ηπείρου, Νηπιαγωγείο Κρινίτσας Τρικάλων, Grasshopper, 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, 16ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, 30ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, Μαράσλειο, Σχολή Μωραΐτη, 1ο Γυμνάσιο Μαρκόπουλου, 4ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου, 4ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου, 6ο Νηπιαγωγείο Σύρου, Κοινωνικό ΕΚΑΒ, LEDU Κέντρο Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Άρσις Λέρου, Δημοτικό Σχολείο Καλλιμασιάς Χίου, Γυμνάσιο Καλλιμασιάς Χίου, Δημοτικό Σχολείο Άγιου Μηνά Θυμιανών Χίου, Μετάδραση Χίου, Θεατρικό Καλλιτεχνικό Κέντρο Πούπουλο, Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η Πανεπιστήμιο Πατρών, Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καλαμάτας, Νηπιαγωγείο Γεφυρουδίου Ν. Σερρών, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ν. Σερρών, 43ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ένα Βήμα Μπροστά” λειτουργεί παράλληλα με τις καλλιτεχνικές δράσεις του Ταξιδιού. Πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Μικρή Αμάλ φέρνει σε επαφή νέους ανθρώπους μέσω προγραμμάτων δημιουργικής μάθησης, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν φιλίες ζωής μεταξύ τους. Στην Ελλάδα, τα έργα όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2021, παρουσιάζονται σε τρεις εκθέσεις ξεκινώντας από τις 27/8: στο Πολιτιστικό Χώρο Δ. Χατζής στην πόλη των Ιωαννίνων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος της Ελευσίνας και στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.


Λίγα λόγια για το Ταξίδι της μικρής Αμάλ

Το «Ταξίδι» είναι ένα διεθνές και χωρίς προηγούμενο, Φεστιβάλ πολιτισμού «σε κίνηση» με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, σινεμά, θέατρο, χορό, μουσική, συναυλίες, πρωτότυπες εικαστικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και δρώμενα, για όλα τα παιδιά που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους από την αρχή.

Η Μικρή Αμάλ, που στη γλώσσα της το όνομά της σημαίνει «ελπίδα», είναι στην πραγματικότητα, μία μεγάλη μαριονέτα με ύψος 3,5 μέτρα. Το ταξίδι της είναι μακρύ, 8.000 χιλιομέτρα, γιατί ξεκίνησε από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και συνεχίζει με στάσεις σε περισσότερες από 70 μεγάλες και μικρές πόλεις στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Γερμανία για να καταλήξει στο Μάντσεστερ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτή η περιπλάνησή του κοριτσιού, το ταξίδι της στις οχτώ χώρες ξεπερνάει τα σύνορα, τη γλώσσα και τις πολιτικές πεποιθήσεις και έχει ως μοναδικό σκοπό της να ενώσει τον κόσμο με την καθαρή και απλή έννοια του ανθρωπισμού. Είναι μία μοναδική διοργάνωση – σπάνια στο είδος της – για την οποία συνεργάζονται πολλοί άνθρωποι, καλλιτέχνες, εργαστήρια, ομάδες, οργανώσεις και οργανισμοί σε πολλά και διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, για να προσφέρουν χαρά, υποστήριξη και ελπίδα. Ανεκτίμητη είναι η συμβολή όλων των εκπαιδευτικών, παιδιών, εφήβων και εθελοντών από όλες τις πόλεις φιλοξενίας.

Αφού αποχαιρετήσει την Ελευσίνα η Αμάλ, στις 2 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα παραμείνει για δύο ολόκληρες ημέρες. Στη μεγαλούπολη, για να μην χάσει το δρόμο της, θα δέσει μια κλωστή από τον Μίτο σε έναν φανοστάτη, αφήνοντας τα ίχνη της πορείας της όσο περπατά στην πόλη. Όταν θα έρθει αντιμέτωπη με τον μυθικό Μινώταυρο θα ξεπεράσει τους φόβους της και θα γίνει φίλη μαζί του, παίρνοντας έτσι θάρρος για τα επόμενα βήματά της. Στις 3 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί σε μία εγκατάσταση ανοιχτού χώρου με εικόνες από όνειρα ή και εφιάλτες από τον τόπο που άφησε πίσω της. Αναζητά ένα καταφύγιο, και το βρίσκει στον τελευταίο σταθμό της στον Πειραιά, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Το Θέατρο της ανοίγει την πόρτα και της προσφέρει ένα γλυκό νανούρισμα. Χίλια πουλιά θα την αποχαιρετήσουν το πρωί στο λιμάνι με ευχές για το μακρύ της ταξίδι, που συνεχίζει προς την Ιταλία.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδρομή και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πέρασμα της Μικρής Αμάλ μέσω του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στο www.walkwithamal.org/el.

Πρόγραμμα Επισκέψεων της Μικρής Αμάλ στην Ελλάδα
Χίος: 9-10 Αυγούστου | Ιωάννινα: 27-28 Αυγούστου | Τρίκαλα: 29 Αυγούστου | Λάρισα: 31 Αυγούστου | Ελευσίνα: 1η Σεπτεμβρίου | Αθήνα: 2-3 Σεπτεμβρίου | Πειραιάς: 4-5 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν δωρεάν είσοδο. Τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα σχετικά με τον COVID πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής εκδηλώσεων.

Το πλήρες πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του Ταξιδιού: http://www.walkwithamal.org/events/

@walkwithamal
#TheWalk
#LittleAmal   
#ActsOfWelcome

Εκτέλεση Παραγωγής: POLYPLANITY HYPERLINK "http://www.polyplanity.com/"Productions
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίκυ Στρατάκη
Tεχνική Διεύθυνση: Νίκος Χαραλαμπίδης
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Προγράμματος: Δάφνη Καλαφάτη
Οργάνωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος: Κωνσταντίνα Γεωργίου
Μεταφραστής: Μενέλαος Κυπαρίσσης
Υπεύθυνη Φιλοξενίας: Λώρα Σπηλιωτάκου
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας για την Ελλάδα: MSCOMM, Ελίνα Λαζαρίδου

Όλο το πρόγραμμα του Ταξιδιού τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Cosmotetv, Μελωδία 99.2, PEPPER 96.6, Αθήνα 9.84, monopoli, culturenow, debop, infokids
Με την ευγενική υποστήριξη: efood, Candia, Deal Pack, Farmakopoiosmou.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 

Δώρα Μαρούλη
Συνεργάτης Επικοινωνίας MSCOMM
210 7236 217 / +30 6946323962
marouli@mscommgroup.com

Ελίνα Λαζαρίδου
elazaridou@gmail.com


Print

Number of views (1693)/Σχόλια (0)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και εμψυχωτές νεανικών ομάδων 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Φτιαξε κατι με την Αμαλ

Οδηγίες και παραδείγματα για τις δικές σας δημιουργίες
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Έχεις γράμμα!

Η μικρή Αμάλ χρειάζεται 10000 γράμματα από παιδιά και νέους/νέες από όλο τον κόσμο​

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ταξιδιού πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος «κι αν ήσουν εσυ;».

Για πληροφορίες σχετικά με το Ταξίδι πατήστε εδώ.

Παραγωγή the WALK: Good Chance Theatre
Παραγωγή για την Ελλάδα: Γιολάντα Μαρκοπούλου / Polyplanity Productions

Υπεύθυνη εκπαιδευτικού προγράμματος: Δάφνη Καλαφάτη, walkedugr@gmail.com

Οργάνωση σεμιναρίου: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;»

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημιουργική Ομάδα
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Amir Nizar Zuabi
Σχεδιασμός & Κατασκευή Κούκλας Handspring Puppet Company
Σκηνοθεσία Χειρισμού Κούκλας Craig Leo και Enrico Dau Yang Wey
Βοηθός Χειρισμού Κούκλας Sarah Wright
Σχεδιασμός Κοστουμιών Annie Symons

Παραγωγή Stephen Daldry, David Lan, Tracey Seaward, Naomi Webb for Good Chance
Καλλιτεχνική Διεύθυνση για την Good Chance Joe Robertson and Joe Murphy
Εκτέλεση Παραγωγής Kevin Fitzmaurice
Γενική Διεύθυνση Sarah Loader
Διεύθυνση Παραγωγής Suzy Hawes
Οργάνωση Παραγωγής Patrick Glackin
Παραγωγός Τουρκίας Recep Tuna and IKSV
Παραγωγός Ελλάδας Γιολάντα Μαρκοπούλου
Παραγωγοί Ιταλίας Roberto Roberto and Ludovica Tinghi
Παραγωγός Γαλλίας, Ελβετίας, Βελγίου & Γερμανίας Claire Béjanin
Παραγωγός Ηνωμένου Βασιλείου Amaya Jeyarajah Dent