Ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων 
με βιωματικές δραστηριότητες, τεχνικές θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος

 


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣΤΙ ΕΙΝΑΙ - ΔΡΑΣΕΙΣ - ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ - Η ΟΜΑΔΑ
η επιμόρφωση 2024-2025

Εκπαίδευση εμψυχωτών, επιμορφωτών,συντονιστών
 σεμινάρια στελεχών

Στο πλαίσιο του προγράμματος "κι αν ήσουν εσύ;" και της συνεχούς επιμόρφωσης των στελεχών, εμψυχωτών και επιμορφωτών του προγράμματος, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση οργανώνει σειρά Σεμιναρίων - Εργαστηρίων στελεχών σε θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, εκπαίδευσης ενηλίκων, θέματα που αφορούν τη προσφυγική κρίση, τεχνικές αξιοποίησης του εκπαιδευτικού υλικού του Προγράμματος, ανατροφοδότησης κ.ά. ​Παράλληλα οργανώνει σε διάφορες πόλεις σειρά "παιδαγωγικών-συντονιστικών" συναντήσεων με τοπικούς συντονιστές, εκπαιδευτικούς και στελέχη τοπικής κοινωνίας, για την οργάνωση και συντονισμό των εκπαιδευτικών δράσεων του προγράμματος στη περιοχής τους.

Εκπαίδευση στελεχών - Κι αν ήσουν εσύ;

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 11/10/2025 10:30 πμ - 1:30 μμ Export event
Γραφείο Κέρκυρας - εκλογές για Τοπική Συντονιστική Ομάδα & εργαστήριο

Γραφείο Κέρκυρας - εκλογές για Τοπική Συντονιστική Ομάδα & εργαστήριο

Κέρκυρα, 11/10/2025

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκλογές για Τοπική Συντονιστική Ομάδα & Εργαστήριο

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025, στον Κήπο του Λαού, στις 10:30 π.μ.
Καινούργια Χρονιά – Καινούργιοι Στόχοι
 
Το Γραφείο Κέρκυρας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΔΗΜΟΠ Νίκος Μώρος σάς προσκαλούν στην πρώτη, για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026, συνάντησή μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025, στον Κήπο του Λαού, στις 10:30 π.μ.
Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας, καλλιτέχνες, εμψυχωτές ομάδων, και γενικότερα σε όλα τα άτομα που βρίσκονται στο νησί της Κέρκυρας και ενδιαφέρονται για μια διαφορετική προσέγγιση στην εκπαίδευση και στην έκφραση.
 
Σκοπός της συνάντησης είναι, μέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι, να προσεγγίσουμε τη σημασία και την αξία των στόχων τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη ζωή μας.
Μια συνάντηση – εμψύχωση για την καινούργια μας χρονιά.
 
Επίσης, στο τέλος της συνάντησης θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη της Συντονιστικής Ομάδας του Γραφείου Κέρκυρας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην
Εκπαίδευση. Δικαίωμα να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάδειξης της ΣΕ έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Δικτύου – περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Σας περιμένουμε!

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση - Γραφείο Κέρκυρας


 

Print