Εγγραφές μελών

an8ropakia_smallΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιστημονική ένωση - Αναγνωρισμένο Μη κερδοσκοπικό Σωματείο

Τακτικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού για το Θέατρο στην Εκπαίδευση 
(IDEA - International Drama/Theatre & Education Association)

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση δεν έχει αμοιβόμενα στελέχη και στηρίζεται στην εθελοντική εργασία, στις συνδρομές των μελών του και στις ενισχύσεις φίλων.

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ..εδώ!

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο αποτελείται από τακτικά, επίτιμα και αρωγά μέλη.
Τακτικά Μέλη μπορούν να γίνουν φυσικά πρόσωπα με εξειδικευμένες σπουδές ή σημαντική πρακτική εμπειρία ή επιμόρφωση σε θέματα Θεάτρου, Εκπαιδευτικού Δράματος, Θεατρικού Παιχνιδιού και γενικότερα Παραστατικών τεχνών στην Εκπαίδευση. Ειδικότερα, τακτικά μέλη μπορούν να γίνουν α) εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων με αποδεδειγμένες σπουδές ή επιμόρφωση ή εμπειρία σε θέματα θεάτρου και άλλων παραστατικών τεχνών στην εκπαίδευση, β) σπουδαστές, κάτοχοι βασικών πτυχίων ή μεταπτυχιακών τίτλων σε θέματα θεατρικών σπουδών, θεατροπαιδαγωγικής, θεάτρου στην εκπαίδευση, εκπαιδευτικού δράματος, θεάτρου για την ανάπτυξη, εφαρμοσμένου δράματος ή κάτοχοι τίτλων πανεπιστημιακών τμημάτων που συνδυάζουν τις παραστατικές τέχνες με τα παιδαγωγικά θέματα και τις διάφορες μορφές εκπαίδευσης, γ) ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνογράφοι, χορευτές, σκηνοθέτες, performers, φωτογράφοι, κινηματογραφιστές, κουκλοπαίχτες και άλλοι καλλιτέχνες με αποδεδειγμένη ενεργό σχέση με την εκπαίδευση, δ) κάτοχοι πτυχίων εξειδίκευσης σχολών εμψύχωσης ή θεραπείας, ε) εμψυχωτές ομάδων που αξιοποιούν το θέατρο και τις άλλες παραστατικές τέχνες ως εκπαιδευτικό εργαλείο.

  • Επίτιμα μέλη γίνονται μετά από απόφαση του ΔΣ άτομα που προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στο Σωματείο ή εργάστηκαν για τους σκοπούς του.
  • Αρωγά μέλη μπορούν να γίνουν νομικά πρόσωπα που αποδέχονται το καταστατικό και τις αρχές του Σωματείου και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην πραγματοποίηση των στόχων του.

Αναλυτικά τα Δικαιώματα και οι Υποχρεώσεις των Μελών
Τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη έχουν το δικαίωμα του "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι", παίρνουν δωρεάν το τακτικό τεύχος του Περιοδικού "Εκπαίδευση & Θέατρο" (προγραμματισμένη κυκλοφορία κάθε Μάρτιο), έχουν έκπτωση στις δραστηριότητες του "ΔΙΚΤΥΟΥ" (εκδόσεις, σεμινάρια, επιλεγμένα θέατρα κά) και προτεραιότητα στην ενημέρωση (μέσω email). Μπορούν να συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους (αναλυτικά προγράμματα, πιλοτικά προγράμματα, σεμινάρια επιμόρφωσης, εκπαιδευτικό υλικό, ενημερωτικό δελτίο, στήριξη ιστοσελίδας, βιβλιογραφία και εργογραφία, ηλεκτρονικό περιοδικό κ.α.).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ:

Η ετήσια συνδρομή ορίστηκε από τη ΓΣ τις 28/3/2015 στα 25€. Η ετήσια συνδρομή υπολογίζεται με το ημερολογιακό έτος. Νέες εγγραφές που πραγματοποιούνται μετά την 1η Οκτωβρίου υπολογίζονται ως συνδρομή για το επόμενο ημερολογιακό έτος.

Όλες οι συνδρομές και χορηγίες κατατίθενται στο λογαριασμό 
Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
IBAN GR73 0140 2020 2020 02002 000277, SORT CODE: CRBAGRAAXXX
ή με ΚΑΡΤΑ εδω!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: προτιμάμε ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων (ebanking, ΚΑΡΤΑ κλπ). Η κατάθεση στο ταμείο της τράπεζας επιβαρύνει το Δίκτυο!


Τρόποι Αίτησης & Πληρωμής:

Βήμα α) Καταθέστε το ποσό στο λογαριασμό της ALPHA BANK φροντίζοντας να φαίνεται το ονοματεπώνυμο και ως αιτιολογία "αιτηση μέλους". Φυλάξτε το αποδεικτικό κατάθεσης για μελλοντική πιθανή επιβεβαίωση
ή καταθέστε μέσω κάρτας πατώντας στο παρακάτω κουμπί (μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη ΕΓΓΡΑΦΗ)

Βήμα β) Συμπληρώνετε και στέλνετε την ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ηλεκτρονικά, στο email: info@theatroedu.grΠανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
μη κερδοσκοπικό σωματείο

Ευμολπιδών 41, Αθήνα 11854
ΑΦΜ 998854721 Δ.Ο.Υ Α' Αθηνών


Τηλ: 2106541600
email: info@theatroedu.gr
website: www.TheatroEdu.gr