Όλες οι δράσεις στην Αττική

Στη χώρα του σώματος

Στη χώρα του σώματος

Αθήνα, 19/3/2006, Εργαστήριο, Μαργαρίτα Μάντακα

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 19/3/2006 9:00 πμ - 11:30 πμ Export event


5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΔΡΑΜΑ και ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ &
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ International Drama / Theatre & Education Association – IDEA 
«Θέατρο στην εκπαίδευση: δημιουργώντας νέους ρόλους στον 21ο αιώνα» 

Αθήνα 17-18-19 Μαρτίου 2006
Προ- και μετα-συνεδριακές εκδηλώσεις 11-23 Μαρτίου 2006 σε τέσσερις πόλεις της χώρας

 

Μαργαρίτα Μάντακα, χορογράφος

«Στη χώρα του σώματος»

 

 

Εργαστήριο 2,5 ωρών - Γλώσσα: Ελληνικά/Αγγλικά

 

Μια αληθινή ιστορία που θα αφηγηθούμε με τη γλώσσα του σώματος, συντροφιά με τη φαντασία μας και τη συμμετοχή της ομάδας, αφού προετοιμαστούμε με αυτοσχεδιασμό και παιχνίδια κίνησης - ρυθμού στο χώρο. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, χορευτές, θεατρολόγους. Είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία σε μάθημα κινησιολογίας.Απαραίτητα άνετα ρούχα που επιτρέπουν την κίνηση.

 

Η Μαργαρίτα Μάντακα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Κ.Σ.Ο.Τ. και συνέχισε σπουδές στη Ν. Υόρκη (1986-1989). Συνεργάστηκε χορευτικά με: "La mamma", "Bread and Puppet", "Isadora Dankan Fco", "Manhong Kang", "Ανάλια", "Μετακίνηση" και άλλες ομάδες. Παρουσίασε σόλο χορογραφίες στην Ελλάδα και τη Βαρκελώνη- BIENNALE '87. Έπαιξε στον "Ηνίοχο" του Α. Δαμιανού και ανέλαβε την κινησιολογική επιμέλεια της ταινίας. Χορογράφησε παραγωγές για το Κ.Θ.Β.Ε., την Όπερα Δωματίου, το Mέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κ.ά. Ίδρυσε τον "Ευάνεμο" με πλούσιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκει κινησιολογία-χορό σε σεμινάρια ανά την Ελλάδα, στο χοροθέατρο Θεσσαλονίκης, στη Δραματική σχολή Κ.Θ.Β.Ε., και στο τμήμα θεάτρου Α.Π.Θ.

 

Αττική - Ημερολόγιο δράσεων

«Φεβρουάριος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
Πάμε Θέατρο - "Εγώ κι εσύ"

Πάμε Θέατρο - "Εγώ κι εσύ"

Αθήνα, 15/2/2026 "Εγώ κι εσύ" της Λορεν Γκαντερσον σε σκηνοθεσία της Σ. Βγενοπούλου στο Θέατρο " Μιχάλης Κακογιάννης
16171819202122
2324252627
Παιδαγωγική - συντονιστική συνάντηση

Παιδαγωγική - συντονιστική συνάντηση

Διαδικτυακά 27/2/2026, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» (Αττική Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες)
281
2
Όταν έρθει το αύριο - ο Μάρτιος είναι του Νταρουίς

Όταν έρθει το αύριο - ο Μάρτιος είναι του Νταρουίς

Αθήνα 2 Μαρτίου 2026 - εκδήλωση για τα 85 χρόνια από τη γέννηση του Μαχμούντ Νταρουίς και παρουσίαση του νέου βιβλίου ποιημάτων
345678

Αναζήτηση