Ανάδειξη της νέας συντονιστικής επιτροπής του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας

Τρίκαλα, 15/10/2021

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 15/10/2021 6:00 μμ - 8:00 μμ Export event


Αγαπητά μέλη,

Ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή σχολική χρονιά με υγεία,  έμπνευση και πάνω απ’ όλα  δύναμη και αντοχή.

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε να βρεθούμε ξανά δια ζώσης και να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματα. Η πρώτη συνάντηση του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας θα γίνει στα Τρίκαλα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00μ.μ, στο διοικητήριο παλιών φυλακών, στο μουσείο Τσιτσάνη. Για όσους θα είναι μακριά και δεν μπορέσουν να παρευρεθούν θα μπορούν να συνδεθούν μέσω zoom, θα αποσταλεί σύνδεσμος την Τετάρτη 13/10/2021.

Είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία να έχουμε ζωντανή επαφή ξανά και να σας ενημερώσουμε για τα νέα προγράμματα και τις δράσεις,  που πρόκειται να υλοποιήσουμε για τη χρονιά 2021-2022. Θα χαρούμε να ακούσουμε απόψεις, ιδέες, ανάγκες αλλά και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς σας.

Στη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει και η εκλογή της νέας συντονιστικής επιτροπής του Γραφείου Κεντρικής Ελλάδας που θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση και υλοποίηση των δράσεων που θα αποφασίσουμε όλοι μαζί.

Υπενθυμίζουμε ότι υποψηφιότητα μπορεί να υποβάλλει όποιο μέλος το επιθυμεί, αρκεί να είναι οικονομικά τακτοποιημένο έως και το 2021. Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας θα βρείτε εδώ.

Σημαντική επισήμανση: Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται.

Καλή μας αντάμωση! 
Συντονιστικό  Γραφείο Κεντρικής Ελλάδας
Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Print

Number of views (552)/Σχόλια (0)