Η Nevin Gümüş αποφοίτησε από το Τμήμα Διδασκαλίας της Τάξης της Σχολής Εκπαιδευτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας το 2006. Δούλεψε σε ιδιωτικό κολλέγιο στην Άγκυρα ως θεατροπαιδαγωγός. Έμεινε στην Αγγλία για πάνω από ένα χρόνο και δούλεψε με άτομα με ειδικές ανάγκες εμψυχώνοντας εργαστήρια με αυτούς. Ολοκλήρωσε το πρώτο της μεταπτυχιακό πάνω στο Δημιουργικό Δράμα στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Η διατριβή της ήταν πάνω «Ολοκληρωμένη Καλλιτεχνικές Παραστάσεις και Θέατρο». Δουλεύει σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Bilkent Laboratory της Άγκυρας και στο Διεθνές Σχολείο εδώ και 11 χρόνια, διδάσκοντας θέατρο στη δευτέρα, την τρίτη και την τετάρτη τάξη. Έχει παρουσιάσει εργασίες σχετικές με το δημιουργικό δράμα σε διάφορα συμπόσια. Επίσης, έχει εμψυχώσει εργαστήρια δημιουργικού δράματος σε διάφορες ομάδες.
Number of views (2677)/Σχόλια (0)
«Σκληρό Καρύδι!»
Παιδαγωγική - συντονιστική συνάντηση
«Από τον Μπρεχτ... στον Δαρείο 2800 μίλια δρόμος»
Διαδικτυακά, 29/1 & 5/2 5/3 2026 Σεμινάριo για εκπαιδευτικούς, Χριστίνα Ζώνιου, Νίκος Γκόβας,Γιώργος Μπεκιάρης, Γλυκερία Αράπη, Αντιγόνη Τσαρμποπούλου
Διαδικτυακά 29/1/2026, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» Ανατ Μακεδονία (Σέρρες, Καβάλα κ.ά)
Τρίπολη 5/2/2026, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;»
Κέρκυρα 7/2/2026, σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τον Κουκλοθεατρικό Θίασο 3 λαλούν
Ιωάννινα 7/2/2026, σεμινάριο για εκπαιδευτικούς. Σωκράτης Παππάς
Θεσσαλονίκη 7-8/2//2026 παράσταση φόρουμ
Διαδικτυακά, 8/2/2026, Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, Τζωρτζίνα Κακουδάκη
"Συνέπειες των διπλών ταυτοτήτων για τη σχολική επιτυχία των παιδιών της δεύτερης γενιάς σε μια κοινωνία με σοβαρές δομικές ανισότητες"
Paris 11-14/2/2026 Festival
Ζάκυνθος 11/2/2026, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;»
R-Lab Festival
Πάμε Θέατρο - "Εγώ κι εσύ"
«Διαπολιτισμικές μελέτες περίπτωσης και εφαρμογές στη σχολική τάξη»
Ρέθυμνο 19 Φεβρουαρίου 2026 Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς. Χριστίνα Γούση, Έλενα Φανιουδάκη
Διαδικτυακά, 19/2/2026, συζήτηση Στέλλα Ελματζόγλου , Δέσποινα Καρακατσάνη
"Δικαιώματα του παιδιού, αυτονομία και ελευθερία: Παιδαγωγικές και διδακτικές προσεγγίσεις"
'κι αν ήσουν εσύ; στόχοι, μεθοδολογία, δράσεις'
Αμφιλοχία, 1/3/2026, σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, Γιώργος Μόσχος
Σάμος & Διαδικτυακά 1/3/2026, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» (Σάμος, Χίος, Ικαρία)
Όταν έρθει το αύριο - ο Μάρτιος είναι του Νταρουίς
'κι αν ήσουν εσύ; - επόμενο βήμα ΜΑΖΙ'
«Κι αν ήσουν εσύ; - Πες το με φόρουμ!»