Ημ/νίες Εκδήλωσης: 1/6/2020 5:30 μμ - 7:30 μμ Export event
Eργαστήριο για μαθητές - Μονόλογοι σε καραντίνα
Η ολοκλήρωση των εργαστηρίων γραφής
Διαδικτυακά, 1/6/2020
Την Δευτέρα 1/6/2020, οι έφηβοι/έφηβες πρόσφυγες, οι εμψυχωτές των εργαστηρίων, οι διερμηνείς καθώς και όλοι οι “σύνδεσμοι”, και εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων συνατήθηκαν διαδικτυακά για ένα απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της δράσης Σχόλια και εντυπώσεις σκούστηκαν, ευχές ανταλλάχτηκαν, όνειρα μοιράστηκαν.
Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Γραμματεία/Πληρ. 2106541600 / humanrights@theatroedu.gr / www.TheatroEdu.gr
Στο πλαίσιο του προγράμματος "κι αν ήσουν εσύ;" που υλοποιεί το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Πάμε θέατρο ‘Εχθρός του λαού’
Αθήνα 7-9/11/2025, εργαστήριο για εκπαιδευτικούς, Ολγα Ορφανίδου, Αρετή Τζελέπη
Διαδικτυακά 7/11/2025, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» (Αττική Βοιωτία, Εύβοια)
Το «Πρόγραμμα TIM2 (Θέατρο και Μαθηματικά): Αξιοποιώντας τεχνικές του θεάτρου για τη διδασκαλία των μαθηματικών»
Αθήνα, 9/11/2025 παιδαγωγική-συντονιστική συνάντηση Γραφείου Αττικής
"“Θεατρική Διάδραση & Βιωματική Μάθηση - Από το Σχολείο στη Σκηνή"
Πάμε θέατρο ‘Φάουστ’ (σκην. Άρη Μπινιάρη)