Όλα τα εργαστήρια/σεμινάρια επιμόρφωσης

Δράση "Μαζί"

Δράση "Μαζί"

Λάρισα, 6/3/2018, Δράση "Μαζί", 1ο Γυμνάσιο Λάρισας

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 6/3/2018 12:00 μμ - 2:00 μμ Export event


Δράση "Μαζί"

Εργαστήριο θεάτρου "I like!"

 

Λάρισα, 6/3/2018

Τόπος: 1ο Γυμνάσιο Λάρισας
Τάξη: Α'
Στο σχολείο φοιτούν και πρόσφυγες. 

Εμψυχώτρια: Αγλαΐα Νάκα

Εκπαιδευτικός: Ευθαλία Κολοκοτρώνη

Παίρνουν μέρος: 25 μαθητές

Τίτλος: Εργαστήριο θεάτρου I like! Ανεξαρτήτως γλώσσας, εθνικότητας, θρησκείας, είναι η φράση που χρησιμοποιούν οι έφηβοι μέσα στην μέρα, το “like” του Facebook. I like , τι μου αρέσει λοιπόν. Από τα απλά: τι μου αρέσει να κάνω μετά το σχολείο, τι μου αρέσει να τρώω, τι μου αρέσει να παίζω. Τι μου αρέσει στο σχολείο, στη γειτονιά, στην πόλη, εδώ που βρίσκομαι. Στα πιο σύνθετα: που θα μου άρεσε να μείνω, τι θα μου άρεσε να γίνω, τι ανθρώπους θα μου άρεσε να έχω κοντά μου, τι θα μου άρεσε να βλέπω όταν ξυπνάω. Κι έτσι ανταλλάσσοντας όνειρα, ευχές, καθημερινότητες, μαγειρικές, εικόνες και μυρωδιές, να βρούμε τις ομοιότητες που θα είναι πολλές και να ανοίξουμε το μυαλό αγαπώντας τις διαφορές.  


Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Γραμματεία/Πληρ. 2106541600 / humanrights@theatroedu.gr / www.TheatroEdu.gr

Στο πλαίσιο της δράσης «Μαζί» του προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» που υλοποιεί το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Πρόκειται για δράση που υποστηρίζει δραστηριότητες συνεργασίας τοπικού και προσφυγικού πληθυσμού με έμφαση στα παιδιά και νέους.

Print

Number of views (1179)/Σχόλια (0)