Αποτελέσματα αναζήτησης

Μαδίκα Αφροδίτη

Μαδίκα Αφροδίτη

Εκπαιδευτικός

Η Αφροδίτη Μαδίκα είναι κάτοχος BA (Hons) in Modern English Studies του Πανεπιστημίου του Luton του Ηνωμένου Βασίλειου, τελειόφοιτη του Τετραετούς Εργαστηριού Θεατρικού Παιχνιδιού - Παιδαγωγικής Θεάτρου του «Σχολείου Παιχνιδιού», παράρτημα Θεσσαλονίκης, εκπαιδευόμενη στα Προγράμματα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα τμήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων.  Η Αφροδίτη εργαζόταν επί δέκα συναπτά έτη ως διοικητικό στέλεχος στην πολυεθνική εταιρεία Otis Elevator Company, τη μεγαλύτερη και κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην κατασκευή και συντήρηση ανελκυστήρων, υπεύθυνη για τη Δυτική Μακεδονία, μέχρι το 2014, απ’ όπου και παραιτήθηκε με σκοπό να ιδρύσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Κόκκινες Κάλτσες» και να μετατρέψει την αγάπη της για τα παιδιά σε επάγγελμα. Στις «Κόκκινες Κάλτσες» εφαρμόζοντας ποικίλες βιωματικές μεθόδους και καινοτόμες δράσεις επιχειρείται ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του παιχνιδιού στη γνώση και τη μάθηση. Επιπροσθέτως έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων σχετικά με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια σχετικά με την καινοτόμο εκπαίδευση, στα οποία κλήθηκε να παρουσιάσει εκπαιδευτικά προγράμματα που εφαρμόστηκαν στο Κέντρο της. Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Χάρη Καράμπελα και μητέρα δύο παιδιών, του Μανώλη και της Δανάης 11 και 9 ετών αντίστοιχα.
 

Print

Number of views (4093)/Σχόλια (0)

Αρχείο

«Δεκέμβριος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2425
2627
28
#Support_Hara

#Support_Hara

Θεσσαλονίκη, 28-30/11/2025 εργαστήριo για εκπαιδευτικούς, Ειρήνη Μαρνά, Αγλαΐα Νάκα
29
30
12
«Με λογισμό και μ’ όνειρο»

«Με λογισμό και μ’ όνειρο»

Πάτρα, 2/12/2025 Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, Γιούλη Δούβου, Γιώργος Μπεκιάρης
3
«Βιωματική μάθηση με τη μέθοδο Εκπαιδευτικού Δράματος»

«Βιωματική μάθηση με τη μέθοδο Εκπαιδευτικού Δράματος»

Διαδικτυακά, 3/12/2025 Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, Άβρα Αυδή, Μελίνα Χατζηγεωργίου
4
"Τα παιδιά που τους έκλεψαν το χαμόγελο"

"Τα παιδιά που τους έκλεψαν το χαμόγελο"

Σάμος 4/12/2025, Εργαστήριο για μαθητές/μαθήτριες, 2ο Γυμνάσιο Σάμου
5
Παιδαγωγική - συντονιστική συνάντηση

Παιδαγωγική - συντονιστική συνάντηση

Διαδικτυακά 5/12/2025, Παιδαγωγική-Οργανωτική συνάντηση προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» (Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος)
6
7
ΑΤΤΙΚΗ - Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση 2025

Αθήνα 6-7/12/2025, Διήμερο εκδηλώσεων: Εργαστήριο PlaybackTheatre & Παράσταση Θεάτρου Φόρουμ Teen Talk
8
«Σκληρό Καρύδι!»

«Σκληρό Καρύδι!»

Διαδικτυακά, 8/12/2025 Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, Αντιγόνη Τσαρμποπούλου
910
1112
13
14
151617
"Τα παιδιά που τους έκλεψαν το χαμόγελο"

"Τα παιδιά που τους έκλεψαν το χαμόγελο"

Σάμος 17/12/2025, Εργαστήριο για μαθητές/μαθήτριες, ΓΕΛ Καρλοβάσου
18
«Να τους πάρετε στα σπίτια σας!» - Διαδραστική παράσταση θεάτρου φόρουμ & θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα

«Να τους πάρετε στα σπίτια σας!» - Διαδραστική παράσταση θεάτρου φόρουμ & θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα

Διαδικτυακά, 18/12/2025, Γιώργος Μπεκιάρης, Λάμπρος Αραπάκος, Νίκος Γκόβας, Χριστίνα Κρίθαρη, Γιώργος Μόσχος, Διονύσης Παύλου, Ευγενία Ζάγουρα
192021
22232425262728
2930311234

Κατηγορίες

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά