2018 Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση - Πήλιο

17η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ "ΠΗΛΙΟ 2018"
"Μετατοπίσεις"

26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2018,
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΗΛΙΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κύρια Εργαστήρια  "Πήλιο 2018"

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα Κύρια Εργαστήρια  που γίνονται τα πρωινά , "παραλληλα" (σε ίδια χρονική ζώνη) σε διάφορους υπαίθριους χώρους
Κάθε συμμετέχων/συμμετέχουσα δηλώνει συμμετετοχή σε ένα μονο "κύριο Εργαστήριο" το οποίο παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της Κατασκήνωσης.
Όσοι έχουν ήδη πληρώσει τουλάχιστον το 50% της συμμετοχής τους και έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στη Κατασκήνωση (βλ Κόστος-Εγγραφές) μπορούν να επιλέξουν Κύριο Εργαστήριο παρακάτω 
Τα Εργαστήρια έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημ/νίες Εκδήλωσης: 17/4/2021 6:00 μμ Export event
Michael Morpurgo - «Πιστεύω στους μονόκερους»

Michael Morpurgo - «Πιστεύω στους μονόκερους»

Διαδικτυακά, 17/4/2021, Λέσχη Ανάγνωσης Θεατρικών Κειμένων

Λέσχη Ανάγνωσης Θεατρικών Κειμένων

Το Σάββατο στις 17 Απριλίου, στις 18:00-20:00, συζητάμε με τη σκηνοθέτη Σοφία Βγενοπούλου τόσο για το έργο του Michael Morpurgo Πιστεύω στους μονόκερους (μετάφραση-διασκευή Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης), που σκηνοθέτησε πρόσφατα για το Μικρό Εθνικό, στο οποίο είναι υπεύθυνη από το 2017, όσο και για τον τρόπο δουλειάς της.

Στη Λέσχη θα συμμετάσχει και ο πρώην Συνήγορος του Παιδιού Γιώργος Μόσχος, που συνεργάστηκε με τη Σοφία Βγενοπούλου στο πρόγραμμα  του Εθνικού "Θέατρο στα Ελληνικά" για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, από όπου προέκυψε η παράσταση Το Ταξίδι.

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή δράση  Η κυρία Μονόκερος σας γράφει στο πληροφοριακό δελτίο του Δικτύου πατώντας εδώ.

Για την παράσταση και το Μικρό Εθνικό: (https://www.n-t.gr/el/events/I_believe_in_unicorns και https://www.n-t.gr/el/youngstage/now).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ:

Να θυμίσω για άλλη μια φορά ότι το κείμενο της παράστασης είναι ευγενική παραχώρηση της Σοφίας Βγενοπούλου και είναι μόνο "για τα μάτια των μελών της Λεσχης".

Σας περιμένουμε,

Γραφείο Β. Ελλάδας - Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση


 

Print